Prodhuesi juaj i optikës dhe partneri strategjik i Photonics

Mirë se vini, ju kemi pritur.

> 0
klientë të kënaqur të shërbyer
> 0
gjurmët dhe shpërndarjet rajonale
> 0
vite optike dhe fotonik

Wavelength Opto-Electronic, një kompani Singapore e certifikuar me ISO 9001, është prodhuesi juaj i preferuar i optikës. Ne projektojmë dhe prodhojmë optikë të përdorur në një gamë të gjerë aplikimesh duke përfshirë përpunimin me lazer, trajtimin me lazer mjekësor, mbrojtjen dhe sigurinë, vizionin e makinës, imazhet mjekësore dhe elektronikën e konsumit. Në partneritet me markat globale, ne jemi gjithashtu distributori i autorizuar i shumë produkteve të klasit botëror në rajonin e Azisë Juglindore, duke shpërndarë lazer, spektrometra, krehje frekuencash optike, sisteme terahertz dhe shumë të tjera që përdoren gjerësisht në kërkimin dhe zhvillimin e institutit. metrologjinë dhe disa aplikacione industriale.

Laser Optics - Laser Optical Components - Optics Manufacturer - Optical Manufacturing

Optika me lazer

Optika laserike përbëhet nga komponentët dhe modulet optike lazer me performancën më të mirë në një shkallë të gjerë të gjatësive valore të rajoneve spektrale UV, të dukshme dhe IR.

Optika me rreze infra të kuqe Lente infra të kuqe Optika IR Lente IR

Optika IR

Optika me rreze infra të kuqe përdoret për të mbledhur, fokusuar ose përputhur dritën në spektrat infra të kuqe afër (NIR), infra të kuqe me valë të shkurtër (SWIR), infra të kuqe me valë të mesme (MWIR) ose infra të kuqe me valë të gjatë (LWIR).

Optika precize - Lente objektive - Thjerrëza objektive me mikroskop

Optika e saktësisë

Optika precize janë lloje të specializuara të komponentëve optikë që janë projektuar dhe prodhuar në toleranca të sakta për të arritur parametrat e dëshiruar.

Moulded Optics Lens Lens

Optika e derdhur

Lentet e derdhura vijnë në madhësi 1-25 mm të zbatueshme në tregun e elektronikës së konsumit, lazer, mjekësi dhe metrologji. Këto vijnë në materiale plastike ose qelqi.

Q-Switched Laser Cobolt Tor Hubner Photonics Laser Cobolt Laser

Lazer & Detektorë

Lazerët dhe detektorët përdoren gjerësisht në fushën e kërkimit dhe metrologjisë. Ne jemi distributori i autorizuar i shumë markave të klasit botëror në rajonin e Azisë Juglindore.

FC1000-250 Krehër me frekuencë optike

Sistemet dhe Softueri

Sistemet dhe programet kompjuterike përdoren gjerësisht në fushën e kërkimit dhe metrologjisë. Ne jemi distributori i autorizuar i shumë markave të klasit botëror në rajonin e Azisë Juglindore.

Me aftësi të mëdha vjen Optika e Madhe

Ne ofrojmë shërbime optike me porosi dhe dizajn optik. Përveç zgjidhjeve optike, inxhinierët tanë janë gjithashtu ekspertë në personalizimin optoelektronik dhe mekanik.

Ne po rinovojmë faqen tonë të internetit për të përmirësuar përvojën tuaj.
Gjatë kësaj periudhe, përmbajtja ose dizajnet mund të mos shfaqen siç duhet.
Mbani me mirësi shift + refresh për të bërë një rifreskim të fortë.
SPIE Defense + Ndjenja Komerciale, 2 - 4 maj | Kabina: 1320
Bota Lazer e Fotonikës, 27-30 qershor | Salla: B1 Kabina: 422
Bota Lazer e Fotonikës Indi, 13-15 shtator | Salla: 3 Kabina: LF15
Zgjerimi i DSEI, 12-15 shtator | Kabina: Manufacturing Pod 7