Mitra Strategis Photonics Panjenengan

Sugeng rawuh, kita wis ngenteni sampeyan.

Wavelength Opto-Electronic (S) Pte Ltd diadegaké ing 2011 karo bisnis inti kita ing desain optik lan manufaktur optik laser, modul optik, kustomisasi sistem Komplek lan LVHM prototyping cepet. 

Kita nggawe kepala proses mesin laser industri kanggo pasar aplikasi laser internasional. Kita uga kerja sama ing riset lan pangembangan ekstensif, ngembangake sistem optik kompleks sing disesuaikan ukuran cilik nganti gedhe lan nyedhiyakake solusi metrologi QA / QC kanggo pelanggan ing pasar internasional lan Singapura.

> 0
taun pengalaman
> 0
tapak sikil regional
> 0
pelanggan dilayani

Optik Luwih Nambah Kinerja Bisnis

Wavelength Opto-Electronic ngrancang lan ngasilake optik lan akeh lensa optik liyane sing digunakake ing macem-macem aplikasi kalebu pangolahan laser, pencitraan termal, pemindaian visi, lan elektronik konsumen. Optik kita dikategorikaké ing Optik Laser, IR Optik, Optik Precision, Lan Molded Optik.

A Cut Ndhuwur Cutting Edge Technologies

Kemitraan karo merek global, kita uga dadi distributor resmi kanggo akeh produk kelas donya ing wilayah Asia Tenggara, nyebarake Laser & Detektor uga Sistem & Piranti Lunak digunakake ing riset institut lan aplikasi industri.

Molding Lensa

Kanthi Kapabilitas Agung Ayo Optik Gedhe

Kita nyedhiyakake solusi fotonik lengkap, miwiti ngatur sistem optik lan fotonik sampeyan saiki.

Telusuri Produk Miturut Aplikasi

Temokake produk sing dikarepake diurutake menyang aplikasi kaya AR / VR, pangolahan laser, medis, visi mesin, kamera telpon, lan liya-liyane.

Aplikasi-01
Photonics Kulon 2023, 31 Jan - 2 Feb | Booth: 2452
Iki teks default kanggo garis kabar